Natal anu Merry sareng Taun Anyar anu saé

Kanggo anjeun sadayana, 

 

Di dieu téh hoyong anjeun sadayana Merry Christmas sareng Taun Anyar cerah ku kabagjaan sareng kasuksésan! 

 

Tina Sinar Kaca 

Salam hormat 

 

Wilujeng Natal


Waktos Posting: Dec-22-2020