• 37

Profil Perusahaan

Xuzhou Shining Glass Technology Co., LTD. ngahususkeun kana produksi botol nginum gelas, toples tuangeun gelas, botol anggur gelas sareng sajabina. Kalayan langkung 10 taun pangalaman pikeun perdagangan internasional, kami parantos ngawangun salah saurang tim penjualan anu propésional sareng sumanget, pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk kualitas sareng jasa sabar aktip.

Xuzhou Shining Glass taat pikeun ngembangkeun bisnis saling nguntungkeun, sareng tulus ngarepkeun ngawangun kerjasama anu ramah jangka panjang. Dina kecap, produk kualitas luhur, jasa sampurna, nyaéta ngungudag urang langgeng!