• 01

  Prodhuesi

  Prodhues profesionist me më shumë se 20 vjet, fabrika jonë ishte e vendosur në qytetin Xuzhou, Provinca Jiangsu, Kinë.

 • 02

  Pas përpunimit

  Me shumë fabrika bashkëpunuese, për të ofruar një sërë shërbimesh të pas-përpunimit, të tilla si printimi i logos, etiketës, spërkatja me ngjyra...

 • 03

  Dorëzimi dhe paketimi

  Dorëzimi në kohë është standardi ynë i punës.Performanca e sigurt dhe me kosto në lidhje me paketën është qëllimi që ne ndjekim.

 • Si të përmirësohet cilësia e prodhimit të shisheve të qelqit?

  Si një nga materialet e paketimit, shishet e qelqit përdoren gjerësisht në industri të ndryshme.Prandaj, njerëzit i kushtojnë vëmendje të veçantë cilësisë së shisheve të qelqit.Si mund të prodhojmë produkte me shishe qelqi me cilësi të lartë?Para së gjithash, le të kuptojmë se cilat probleme ka të ngjarë...

 • Si të bëni një kallëp të mirë për shishe qelqi?

  Shishet e qelqit janë kontejnerë paketimi tradicional me një histori të gjatë.Me shumë lloje të materialeve të ambalazhimit që vërshojnë në treg, shishet e qelqit ende zënë një pozicion të rëndësishëm në paketimet e ndryshme, gjë që është e pandashme nga karakteristikat e paketimit të saj që rreth...

 • Si të përdorni qirinjtë aromatike në mënyrë korrekte?

  Në jetën e përditshme, qirinjtë aromatikë janë artikuj shumë interesantë dhe shumë njerëz përdorin qirinj aromatikë për të krijuar një atmosferë romantike.Më poshtë është mënyra e duhur për të përdorur qirinjtë aromatikë, shpresojmë se do t'ju ndihmojë!Si të përdorni qirinjtë aromatikë në mënyrë korrekte? 1. Premisa: Shtëpia përmes erës.Ajo &...

 • Pse njerëzit pëlqejnë të përdorin vajra esencialë?

  Vaj esencial i referohet termit të përgjithshëm për substancat që përmbajnë aromë të paqëndrueshme të marra nga përpunimi dhe nxjerrja nga bimët erëzave ose kafshët që sekretojnë aromë.Në përgjithësi, vajrat esenciale janë substanca aromatike të avullueshme të nxjerra nga lulet, gjethet, rrënjët, shih...

 • Po në lidhje me përdorimin dhe zhvillimin e qirinjve aromatikë?

  Qirinjtë e aromaterapisë janë një lloj qirinjsh artizanale.Ato janë të pasura në pamje dhe të bukura në ngjyrë.Vajrat esencialë bimorë natyrorë që përmbajnë lëshojnë një aromë të këndshme kur digjen.Ato kanë funksionet e bukurisë dhe të kujdesit shëndetësor, qetësojnë nervat, pastrojnë ajrin dhe eliminojnë aromat.

 • 7+ vite përvojë për tregtinë ndërkombëtare

  Jody Zhang (ekzekutiv i shitjeve)

  7+ vite përvojë për tregtinë ndërkombëtare

 • Shërbim profesional, entuziast dhe me durim

  Tracy Wei (Drejtues i Shitjeve)

  Shërbim profesional, entuziast dhe me durim

 • Shndërroni idenë tuaj në produkte në mënyrë perfekte

  Eric Lee (Mbikëqyrës i Dizajnit)

  Shndërroni idenë tuaj në produkte në mënyrë perfekte