за нас

TIANJIN GXY храна компанија е водечка кинески производител фабрика на семки од сончоглед, семки од тиква, лубеница семиња и јатки. Ние имаме свои квалификации извозот и одделение А квалификација од Кина обичаи. Основана е во 1990 година, зафаќа површина од над 50.000 квадратни метри на фабриката области, како врвен водечки производител, ние ги процесираме и брод околу 18.000 тони сончоглед и семки од тиква секоја сезона.

Во зависност од стабилна квалитетот на производите и сигурен снабдување способност, имаме стекнато голем углед и голем бренд репутација меѓу нашите клиенти. Имаме изградено заемно корисни односи со клиентите во целиот свет, главно од ЕУ, Азија, Блискиот Исток и така натаму.

зачитан принципите на компанијата на квалитет, ефикасност, конзистентност и сигурност продолжи да биде основа на работната етика во текот на целата компанија.

Добредојдени.


WhatsApp Online Chat !