• 37

Профил на претпријатието

Копродукции за технологија за бришење стакло Кјужоу, ДОО. специјализирана за производство на стаклени шишиња за пиење, стаклени тегли за чување храна, стаклени шишиња со вино и така натаму. Со повеќе од 10 години искуство за меѓународна трговија, веќе изградивме еден професионален и ентузијастички тим за продажба, за да им обезбедиме на нашите клиенти квалитетни производи и активна услуга на пациентите.

Сјајното стакло Кјужу се придржуваат до развој на деловна заедничка корист и искрено се надеваат на воспоставување на долгорочна пријателска соработка. Со еден збор, висококвалитетни производи, совршена услуга, е нашата вечна потрага!