• 37

Profil Perusahaan

Xuzhou Shining Glass Technology Co., LTD. khusus kanggo produksi botol ngombe kaca, toples panyimpenan panganan kaca, botol anggur kaca lan liya-liyane. Kanthi luwih saka 10 taun pengalaman dagang internasional, kita wis nyipta tim sales sing profesional lan antusias, kanggo nyedhiyakake produk berkualitas lan layanan pasien aktif kanggo para pelanggan.

Xuzhou Shining Glass kudu ngembangake bisnis sing entuk manfaat bebarengan, lan kanthi tulus ngarep-arep nggawe kerjasama ramah jangka panjang. Ing tembung, produk berkualitas tinggi, layanan sing sampurna, yaiku tujuane sing langgeng!